Κατασκευή ιστοσελίδας

Αποκτήστε μια σύγχρονη ιστοσελίδα μοντέρνα σχεδίαση που προσαρμόζεται και εμφανίζεται τέλεια σε κινητά και tablet (responsive).

Ανακατασκευή Ιστοσελίδας

Αναβαθμήστε την σελίδα σας και αποκτήστε μια μοντέρνα που προσαρμόζεται σε κινητά και τάμπλετ με τις οικονομικές μας λύσεις.

E-shop

Το κατάστημα σας θα λειτουργεί 24 ώρες & 7 μέρες την εβδομάδα  και θα πουλάει τα προϊόντα σας σε όλη την Ελλάδα ή ακόμα και σε όλο το κόσμο!

Google AdWords

Με τις πληρωμένες διαφημίσεις Adwords η ιστοσελίδα σας εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων της Google καθώς επίσης βελτειώνετε η κατάταξη της σελίδας στις αναζητήσεις στην Google.

S.E.O.

Θέλετε η σελίδα σας να εμφανίζεται στα πρώτα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης όπως της Google; Ρωτήστε μας για να σας προτείνουμε λύσεις.

Social Media Marketing

Αναλαμβάνουμε την επαγγελματική προβολή σας στα social media Facebook, Twitter, Youtube. Επίσης δημιουργούμε διαφημιστικές καμπάνιες για αύξηση των επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας ή αύξηση των likes στον λογαριασμό σας στο Facebook.

ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ GOOGLE;

 

SEO είναι τα αρχικά του Search Engine Optimisation που μεταφράζεται σε “βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης” όπως είναι της Google, Yahoo, Bing.

  •  Για να βρεθεί στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων της Google πρέπει να βελτιωθεί το SEO της σελίδας μας. Το μεγαλύτερο ρόλο παίζει η σωστή αρχική μελέτη και κατασκευή της σελίδας με γνώμονα να είναι φιλική στις μεθόδους που “διαβάζει” η Google τις σελίδες.
  •  Είναι σημαντικό η σελίδα να έχει φιλική προς τον χρήστη δομή, να είναι responsive δηλαδή να προσαρμόζεται άψογα στα κινητά και τάμπλετ, όπως επίσης να υπάρχουν κατάλληλες λέξεις ή φράσεις κλειδιά, τίτλοι, tags και διάφορά άλλα σημεία που θα δώσουν στις μηχανές αναζήτησης να καταλάβουν το περιεχόμενο της σελίδα μας, και αργότερα να την παρουσιάζουν ως σημαντική για αυτό που θέλει να βρει ο χρήστης.

Ο δεύτερος τρόπος να βρεθούμε στη πρώτη σελίδα της Google είναι με Google διαφημίσεις (Google Adwords).

  •  Το Google Adwords είναι μια πλατφόρμα όπου ρυθμίζουμε τις λέξεις κλειδιά και πληρώνουμε για να εμφανιζόμαστε όποτε τις αναζητά κάποιος.
  •  Αν οι λέξεις που πληκτρολογούν οι χρήστες στη Google αντιστοιχούν στις λέξειςκλειδιά σας, η διαφήμισή σας μπορεί να εμφανιστεί πάνω ή δίπλα από τα αποτελέσματα αναζήτησης.
  •  Οι χρήστες κάνουν κλικ στη διαφήμισή σας και φτάνουν στον ιστότοπό σας ή σας καλούν απευθείας. Το καλύτερο από όλα είναι ότι πληρώνετε μόνο όταν πραγματοποιούν μια από αυτές τις ενέργειες.

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

Έχουμε μια άριστη συνεργασία με την Enmcom για πάνω από μια πενταετία για το www.theinsider.gr

Είναι πάντα πρόθυμοι να μας εξυπηρετήσουν σε κάθε ανάγκη που προκύπτει και να προτείνουν ιδέες για προώθηση των άρθρων μας.

Τ.Κοκκινίδης

TheInsider.gr

Αναθέσαμε στη Enmcom την μελέτη και κατασκευή της ιστοσελίδας μας.

Το αποτέλεσμα μας ικανοποίησε απόλυτα, τηρώντας πάντα τα χρονοδιαγράμματα με σοβαρή και αποτελεσματική δουλεία.

Α.Ντάνας

Da-Fs.gr

Προτείνω την Enmcom ανεπιφύλακτα σε όποιον ενδιαφέρεται για μια εταιρική σελίδα. Πολύ καλή επικοινωνία και γρήγορη ανταπόκριση.

Σ.Παπαγεωργίου

Prime-energy.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

Το μόνο που χρειάζεστε ειναι μια ιδέα, εμείς θα αναλάβουμε όλα τα υπόλοιπα

4 + 15 =